Hozzávalók:
- 1 zacskó száraztészta
- sonka
- 1 kg karfiol és brokkoli vegyesen
- 1/2 l tejföl
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 tojás
- só, bors, bolognai mártáshoz szükséges fűszerek, vagy kész por.
Elkészítés:
A tésztát sós vízben megfőzni, kivajazott hőálló edénybe önteni, sonkát apró kockákra vágva bolognai mártással elkészíteni (szerintem darát hússal is finom lehet); brokkolit és karfiolt rózsáira szedve és megpárolva a tetejére rakni, majd az egészet nyakonönteni tejföl, tojás, és reszelt parmezán sajt keverékkel. Sütőbe kell tenni annyi időre, csak hogy egy kicsit megpiruljon, és a végén reszelt sajtotráolvasztani.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.