Hozzávalók:

  • 1 zacskó száraztészta
  • sonka
  • 1 kg karfiol és brokkoli vegyesen
  • 1/2 l tejföl
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 2 tojás
  • só, bors, bolognai mártáshoz szükséges fűszerek, vagy kész por.


Elkészítés:
A tésztát sós vízben megfőzni, kivajazott hőálló edénybe önteni, sonkát apró kockákra vágva bolognai mártással elkészíteni (szerintem darát hússal is finom lehet); brokkolit és karfiolt rózsáira szedve és megpárolva a tetejére rakni, majd az egészet nyakonönteni tejföl, tojás, és reszelt parmezán sajt keverékkel. Sütőbe kell tenni annyi időre, csak hogy egy kicsit megpiruljon, és a végén reszelt sajtotráolvasztani.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr361117845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása