Zsúrkenyér
4 személyre 4 baguette-t vagy hosszúkenyeret félbe kell vágni keresztben. Az állandó tartozék
4-5 főtt tojás, a kenyér bele, tejfel és majonéz. A kenyér belét úgy kell kiszedni, hogy a kenyér csőváza megmaradjon. A krémhez ízlés szerint lehet adagolni főtt brokkolit, karfiolt, borsót, füstölt halat, kukoricát, ki a mit szeret. Lényeg, a krém sűrű állagú legyen, amit könnyű beletölteni a kenyérvázba, és 1 órát kell a hűtőben tárolni, akkor lesz könnyen szeletelhető állapotban.
Laktató és elegáns étel, nagyon variábilis.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.