Zöldséges rakott pulykamell (mikrós)
Hozzávalók:
60 dkg pulykamell, 20 dkg gomba, 20 dkg sárgarépa, 20 dkg zöldborsó, 20 dkg kelbimbó,
20 dkg brokkoli, 20 dkg kukorica, 1 fej vöröshagyma, reszelt sajt, petrezselyemzöld, margarin, só, bors, szárnyas fűszerkeverék.
Elkészítés:
A pulykamellet vékonyra szeleteljük, és szárnyas fűszerkeverékkel beszórjuk. A zöldségeket alaposan megmossuk, apróra vágjuk és összekeverjük. Egy kimargarinozott edénybe hagymát karikázunk. Erre fektetjük a pulykamell szeletek felét, és egyenletesen rásimítjuk a vegyes zöldség felét is. Következő rétegként újra pulykamell szeleteket fektetünk a tálba, majd a vegyes zöldség másik felét. A tetejére margarindarabokat morzsolunk, majd lefedve a sütőbe tesszük és 500W-on 20 percig pároljuk. Ezután kivesszük, ráreszeljük a sajtot és 3 perc alatt
500W-on, fedő nélkül aranybarnára pirítjuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.