Morzsás brokkoli

Címkék: köretek zöldségételek

2009.05.12. 18:30

Morzsás brokkoli


Hozzávalók:
1 kg brokkoli (mirelit is kapható), 4 evőkanál vaj, 10 dkg zsemlemorzsa, 1 evőkanál só, vegeta.


Elkészítése:
A brokkolit sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Közben a vajat megolvasztjuk, összekeverjük a vegetával. Egy lapos tűzálló edényben vagy tepsiben párhuzamosan egymás mellé fektetjük a brokkolit, megszórjuk a morzsával, majd meglocsoljuk az olvasztott vajjal. Forró sütőben kb. 10 percig sütjük. Köretként, szaftos főételekhez kínáljuk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr361117672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása