Orosz hússaláta 4-6 személyre

40 dkg sült vagy főtt hús
30 dkg főtt burgonya
30 dkg alma
20 dkg ecetes uborka
3 kemény tojás
tartármártás
főtt, füstölt nyelv
mustár
citrom
őrölt bors


A húst, a héjában főtt krumplit, a meghámozott uborkát, az almát és a keménytojást is vágd egyenletes csíkokra. Sózd, borsozd, adj hozzá mustárt, citromlevet és keverd össze tartármártással. A tetejére szórj metéltre vágott füstölt nyelvet. Ha kész, 1-2 órányit hűtőben érleld.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr631113873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása