Diós gyümölcssalata
Hozzávalók:
1 kimagozott szeletekre vágott őszibarack
2 gerezdekre bontott narancs
25 dkg kockára vágott friss ananász
17,5 dkg mag nélküli szőlő
2,5 dkg brazil dió durvára darálva
1 narancs leve
Egy kevés dió is proteint és új ízt visz a
gyümölcssalataba. Legjobb, ha a dióféléket egészben
vásároljuk, és csak később aprítjuk föl, mert tört
szemeket nem tárolhatunk sokáig. még jobban emeljük a
fehérjetartalmat, ha joghurttal, tejföllel vagy kefirrel
tálaljuk. Megmossuk és előkészítjük a gyümölcsöket. A
barack- és narancsszeleteket köralakban elrendezzük egy
tálon. Összekeverjük az ananászt, a szőlőt és a diót. és
a kör közepére halmozzuk. Locsoljuk meg a narancslével.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.