Karfiolos galuska

Címkék: zöldségételek

2009.05.12. 18:29

Karfiolos galuska

  •  1./ A rózsáira szedett kariolt vegetás vizben.
     ropogós-puhára főzöm, és leszűröm.
  •  2./ 2-3 tójásból nokedlit főzök.
  •  3./ egy közepes fej hagymából pörkölt alapot készitek,
     összekeverem a leszűrt nokedlivel és végül óvatosan
     beleforgatom a karfiolt.


 Legfinomabb friss fejes salátával.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr631117669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása