Karfiolos galuska
- 1./ A rózsáira szedett kariolt vegetás vizben.
ropogós-puhára főzöm, és leszűröm. - 2./ 2-3 tójásból nokedlit főzök.
- 3./ egy közepes fej hagymából pörkölt alapot készitek,
összekeverem a leszűrt nokedlivel és végül óvatosan
beleforgatom a karfiolt.
Legfinomabb friss fejes salátával.
A bejegyzés trackback címe:
https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr631117669
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.