Gombafejek juhtúróval töltve
Hozzávalók
- . 500 g közepes nagyságú gombafej
- . 300 g juhtúró
- . 20 g vaj
- . 40 g trappista sajt
- . 5 cl citromlé
- . só, orölt fehér bors
Elkészítése
A gombafejeket megtisztítjuk, leszárazzuk, jól megmossuk. Sós, citromos vízben pár percig fozzük, majd leszurjük és hagyjuk kihulni. A juhtúrót simára keverjük, és borssal ízesítjük. A gombafejeket szétválogatjuk, a nagyobbakat megtöltjük az ízesített juhtúróval, és a kisebbekkel befedjük. Kivajazott tuzálló tálba rakjuk a töltött gombákat, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütoben színesre pirítjuk, miközben a juhtúró is kelloen megolvad.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.