Gombafejek juhtúróval töltve
   
Hozzávalók

  • . 500 g közepes nagyságú gombafej
  • . 300 g juhtúró
  • . 20 g vaj
  • . 40 g trappista sajt
  • . 5 cl citromlé
  • . só, orölt fehér bors


Elkészítése

A gombafejeket megtisztítjuk, leszárazzuk, jól megmossuk. Sós, citromos vízben pár percig fozzük, majd leszurjük és hagyjuk kihulni. A juhtúrót simára keverjük, és borssal ízesítjük. A gombafejeket szétválogatjuk, a nagyobbakat megtöltjük az ízesített juhtúróval, és a kisebbekkel befedjük. Kivajazott tuzálló tálba rakjuk a töltött gombákat, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütoben színesre pirítjuk, miközben a juhtúró is kelloen megolvad.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr661117665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása