TOKAJI MÁRTÁS

Címkék: mártások

2009.05.10. 11:56

TOKAJI MÁRTÁS

Végy 4 dl barna mártást, 1 dl tokaji muskotályt, 2 dkg mazsolát,
2 dkg vajat és egy fél marék szőlőt. A mazsolát fél-egy órára
áztasd borba. A muskotályt keverd a barna mártáshoz és jól forrald
össze, majd tedd bele a mazsolát és még egyszer forrald össze. A
végén morzsold a tetejére a vajat, s tálaláskor tedd a mártásba a
szőlőszemeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr11112740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása