TARTÁRMÁRTÁS (háziasan sűrűen)

Címkék: mártások

2009.05.10. 11:57

TARTÁRMÁRTÁS (háziasan sűrűen)

 Végy két tojássárgáját, 1 nagy tubus majonézt (18 dkg), 2 dl
tejfölt, 1 púpozott teáskanálnyi porcukrot, 2 teáskanálnyi mustárt,
néhány csepp citromlevet, őrölt fehérborsot, sót. A tojásságáját
keverd simára a porcukorral, egy kis sóval és borssal.  Lassan add
hozzá a majonézt, a mustárt és a citromlét is. A tejfölt előbb keverd
simára, majd öntsd a mártáshoz. Ha az egészet jól összekeverted,
kóstold meg - ha kell még sózd, borsozd -, s 1 órát pihentesd hűvös
helyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr401112749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása