TARTÁRMÁRTÁS (háziasan sűrűen)
Végy két tojássárgáját, 1 nagy tubus majonézt (18 dkg), 2 dl
tejfölt, 1 púpozott teáskanálnyi porcukrot, 2 teáskanálnyi mustárt,
néhány csepp citromlevet, őrölt fehérborsot, sót. A tojásságáját
keverd simára a porcukorral, egy kis sóval és borssal. Lassan add
hozzá a majonézt, a mustárt és a citromlét is. A tejfölt előbb keverd
simára, majd öntsd a mártáshoz. Ha az egészet jól összekeverted,
kóstold meg - ha kell még sózd, borsozd -, s 1 órát pihentesd hűvös
helyen.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.