Sajtos brokkoli:
50 dkg friss vagy mirelit brokkoli, 1,5 dl tejföl, 10 dkg
sajt, 1 tojássárga, só, őrölt bors, vaj.
A brokkolit 10 percig sós vízben főzzük, leszűrjük és
kivajazott tűzálló tálba teszük. Ráöntjük a sajtmártást,
amelyhez a tejfölt simára keverjük a sárgájával, 5 dkg
reszelt sajttal egy kevés sóval, és őrölt borssal. Az
egészre reszelt sajtot hintünk és az egészet addig sütjük,
amíg a sajt meg nem pirul és ropogós nem lesz.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.