Remuládmártás
Hozzávalók:
3 db tojássárga
5 dl olaj
3 dkg mustár
8 dkg kapribogyó
1 csomó metélohagyma
5 dkg vöröshagyma
1 csomó petrezselyemzöld
3 dkg tárkonylevél
0,5 dkg törött bors
10 dkg ecetes uborka
2 dl tejszín
2 dkg só
A majonézmártásba mustárt, törött borsot, finomra vágott ecetes uborkát, vöröshagymát, kapribogyót, petrezselyemzöldet és tárkonylevelet keverünk és egy kevés tejszínnel hígítjuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.