Éva salátája

Címkék: saláták húsos

2009.05.10. 21:33

Eva salataja

1 adag francia majonez,
1 kicsi fej zeller,
2 szal sargarepa,
1 cs ujhagyma,
3 alma,
20 dkg (barmilyen) sonka, vagy esetleg parizsi

A suru majonezbe reszeled a megtisztitott zellert meg a sargarepat (en a
nagyobb lyukuval szoktam reszelni, de lehet finomabbra is), es kozejuk
kevered a laskara vagott
almat meg a sonkat, es az aprora vagdalt hagymat.
(Ja igen a zoldsegeket nyersen kell hasznalni.)

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr991113826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása