Eva salataja
1 adag francia majonez,
1 kicsi fej zeller,
2 szal sargarepa,
1 cs ujhagyma,
3 alma,
20 dkg (barmilyen) sonka, vagy esetleg parizsi
A suru majonezbe reszeled a megtisztitott zellert meg a sargarepat (en a
nagyobb lyukuval szoktam reszelni, de lehet finomabbra is), es kozejuk
kevered a laskara vagott
almat meg a sonkat, es az aprora vagdalt hagymat.
(Ja igen a zoldsegeket nyersen kell hasznalni.)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.