Kínai kelsaláta füstölt tofuval


Hozzávalók: 1 kínai kel, 1 csomag füstölt tofu, 1/2 liter kefir, só, bors, egyéb fűszerek ízlés szerint
Elkészítése: A kelt gyufaszálnyi csíkokra vágom, a tofut durvára reszelem, a kefirt a fűszerekkel kiízesítem, belekeverem a tofut, majd összekeverem a felcsíkozott kellel. Hűtőben pár órán át érlelem, hogy ízek összeérjenek.
Sült és rántott húsok köreteként tálalhatjuk, de önálló salátaként is fogyasztható.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr851117656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása