Kínai kelsaláta füstölt tofuval
Hozzávalók: 1 kínai kel, 1 csomag füstölt tofu, 1/2 liter kefir, só, bors, egyéb fűszerek ízlés szerint
Elkészítése: A kelt gyufaszálnyi csíkokra vágom, a tofut durvára reszelem, a kefirt a fűszerekkel kiízesítem, belekeverem a tofut, majd összekeverem a felcsíkozott kellel. Hűtőben pár órán át érlelem, hogy ízek összeérjenek.
Sült és rántott húsok köreteként tálalhatjuk, de önálló salátaként is fogyasztható.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.