Puritán répa

Címkék: mártások

2009.05.10. 12:01

Puritán répa   

sárgarépa
cukor


A répákat tisztítsd meg, s kockázd fel. Hintsd meg sóval és
kétannyi cukorral. Egy lefedett edényben, mikrohullámú sütőben -
néhányszor megkeverve - párold puhára. (Folyadék csak akkor kell
alá, ha a répa nem különösebben friss.)
Önmagában is igen jó. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://receptkonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr541112764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása