Kukoricás-sonkás tésztasaláta 4-5 személyre
30 dkg orsótészta
20 dkg gépsonka
25 dkg konzervkukorica
2 dl kefír
2 dl tejföl
3 szál újhagyma
1 evőkanál mustár
cukor
citromlé
só
őrölt fehérbors
A tésztát főzd ki. A sonkát vágd csíkokra, a hagymát apróra. A tejfölt keverd össze a kefírrel, a mustárral, cukorral, borssal, sóval és citromlével. A leszűrt tésztához add hozzá a kukoricát, sonkát, hagymát és végül öntsd le a mártással. Jól keverd össze és tedd 1-2 órára hűtőszekrénybe, hogy jól összeérjen.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.